PK Baitboats

PK Baitboats is een Winkel voor visaas en hengelsportartikelen gelegen aan Wijnkamp 56 in Goor.

Meer informatie over PK Baitboats in Goor

PK Baitboats is een specialist in voerboten voor karpervissen en biedt al meer dan 20 jaar gratis verzending aan. Ze hebben twee modellen, de PK Baitboat Mini en de PK Baitboat Advanced, die beide kunnen worden aangepast met een Fishfinder en GPS-systeem. PK Baitboats is opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van dieptemeters, GPS-systemen en onderwatercamera's. Ze hebben ook kant-en-klare voerboot sets beschikbaar, zoals de PK Advanced Dragonfly 5 Pro Set en de PK Advanced Toslon TF520 & GPS Basic set. Voor meer informatie en contactgegevens kan je terecht op hun website.

Wil je weten wat PK Baitboats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PK Baitboats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PK Baitboats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PK Baitboats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar PK Baitboats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PK Baitboats

Bezoekers bekeken ook