Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade

Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade is een Fysiotherapeut gelegen aan IJsvogelstraat 11 in Goor.

Meer informatie over Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade in Goor

Praktijk Oefentherapie Roerade biedt behandeling op maat voor klachten met betrekking tot houding en beweging. De oefentherapeut is een expert op dit gebied en zal samen met de patiënt een passende behandeling uitstippelen, rekening houdend met de dagelijkse activiteiten. Tijdens de behandeling fungeert de therapeut als persoonlijke coach en wordt er gekeken naar het bewegingsgedrag van de patiënt. Er worden gezondere manieren van bewegen ontdekt en oefeningen sluiten aan op de activiteiten in het dagelijks leven. Deze aanpak maakt de behandeling laagdrempelig en effectief. Het is mogelijk om zonder verwijzing bij de praktijk langs te komen, waardoor er geen vertraging in het herstelproces ontstaat. Het adres, telefoonnummer en openingstijden van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Oefentherapie Mensendieck Roerade

Bezoekers bekeken ook