Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor

Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor is een Autodealer gelegen aan Kerkstraat 17 in Goor.

Meer informatie over Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor in Goor

Bij Profile Goor, Wiegerinck kun je terecht voor verschillende autodiensten. Zo bieden ze een APK-keuring aan waarbij gecontroleerd wordt of je voertuig voldoet aan de veiligheids- en milieueisen. De kosten hiervoor bedragen €39,50 en eventuele reparaties worden vooraf besproken. Ook zijn ze gespecialiseerd in autobanden, waaronder winterbanden die veiliger zijn bij temperaturen onder de zeven graden. Daarnaast bieden ze kleine en grote onderhoudsbeurten aan, waarbij respectievelijk 25 en 90 punten worden gecontroleerd. De kosten hiervoor verschillen per merk en type auto. Het is ook mogelijk om een grote beurt te combineren met een APK-keuring. Profile Goor, Wiegerinck staat klaar om je te helpen en je kunt contact met hen opnemen voor een afspraak.

Wil je weten wat Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Profile Car & Tyreservice Wiegerinck Goor

Bezoekers bekeken ook