Raanhuis Bouw BV

Raanhuis Bouw BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Klavermaten 30 in Goor.

Meer informatie over Raanhuis Bouw BV in Goor

Raanhuis Bouw is een ervaren bouwbedrijf dat zowel nieuwbouw als verbouwingen en vastgoedonderhoud uitvoert. Ze kunnen uw nieuwbouwplannen begeleiden en uitvoeren, zowel op maat met een architect als via catalogusbouw. Bij een verbouwing zorgen ze voor een goede regeling en een simpele uitvoering. Raanhuis Bouw is begonnen als een traditioneel bouwbedrijf en is uitgegroeid tot een vastgoedonderhoudsbedrijf met een team van specialisten. Ze staan bekend om snel en flexibel bouwen, zonder verrassingen achteraf. Enkele klanten hebben positieve ervaringen gedeeld over de goede uitvoering, heldere afspraken en het nette werk van Raanhuis Bouw. Ook hebben ze verschillende projecten uitgevoerd, waaronder de bouw van vrijstaande woningen en een bedrijfshal. Het team van Raanhuis Bouw staat onder leiding van Gerben Raanhuis en het bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland, Woningborg en erkend leerbedrijf via SBB en Bouwmensen.

Wil je weten wat Raanhuis Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raanhuis Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raanhuis Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raanhuis Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Raanhuis Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raanhuis Bouw BV

Bezoekers bekeken ook