Rita's Trendy Hair

Rita's Trendy Hair is een Kapper gelegen aan Wijnkamp 2 in Goor.

Meer informatie over Rita's Trendy Hair in Goor

Rita is een ervaren kapster die al sinds haar 18e in het kappersvak zit. Na 10 jaar elders te hebben gewerkt, begon ze op haar 28e haar eigen kapperszaak in Goor. Dit jaar bestaat haar zaak al 28 jaar. Rita werkt elke dag in de salon, behalve op zondag en maandag wanneer de zaak gesloten is, en om de week op zaterdag. Ze hecht veel waarde aan het contact met haar klanten en maakt samen met hen mooie en minder mooie momenten mee. Sommige klanten komen al 27 jaar bij haar en er komen ook regelmatig nieuwe klanten bij die via via over haar kapperszaak hebben gehoord. Rita werkt alleen in de salon en neemt voor iedere klant de tijd. Ze geniet vooral van de afwisseling in haar werk, zoals het kleuren, knippen en permanenten. Het grootste compliment dat ze van haar klanten krijgt, is dat het gezellig en laagdrempelig is en dat ze goed luistert naar de wensen van de klant. Rita vindt het nog steeds een plezier om dit werk te mogen doen en kijkt uit naar de komende jaren.

Wil je weten wat Rita's Trendy Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rita's Trendy Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rita's Trendy Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rita's Trendy Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Rita's Trendy Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rita’s Trendy Hair

Bezoekers bekeken ook