School en volksfeest Goor

School en volksfeest Goor is een Bouwbedrijf gelegen aan Nijverheidsweg 3 in Goor.

Meer informatie over School en volksfeest Goor in Goor

Over 239 dagen is het weer tijd voor het School- en Volksfeest in Goor. Het is belangrijk om te weten dat er op het feestterrein en in de tent niet gerookt mag worden. Tijdens het vorige Schoolfeest zijn er verschillende voorwerpen gevonden, zoals bankpasjes en sleutels, deze zijn naar het gemeentehuis gebracht. De wagenbouwgroep "KWW" heeft de Grote Allegorische Optocht gewonnen met hun creatie "Gooriënt Express". Bij de kleine wagens was "De Struuk'n Duukers" de enige deelnemer en zij hebben de eerste prijs gewonnen. Bij de grote groepen won de groep "GFC" met "Circuito di Goor". De aanmoedigingsprijs ging naar "Ze Noaberz". In de Kinderoptocht was 't Gijmink de winnaar en de aanmoedigingsprijs ging naar Völle Wille. Vanwege de verwachte hitte tijdens de Optocht wordt aan toeschouwers gevraagd om tuinslangen neer te leggen zodat de deelnemers water kunnen drinken.

Wil je weten wat School en volksfeest Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van School en volksfeest Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij School en volksfeest Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je School en volksfeest Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar School en volksfeest Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. School en volksfeest Goor

Bezoekers bekeken ook