Schoonheidssalon Roos

Schoonheidssalon Roos is een Nagelstudio gelegen aan Meidoornstraat 58 in Goor.

Meer informatie over Schoonheidssalon Roos in Goor

Bij Schoonheidssalon Roos, gelegen in Goor, ben je van harte welkom voor nagelstyling, wimperstyling en wenkbrauwstyling. Rochella, de eigenaresse, zet met veel passie nagels en wimperextensions. Op de mini website van de salon vind je bijna alle informatie die je nodig hebt, inclusief foto's van het werk. Je kunt hier ook een afspraak maken of een online cadeaubon kopen. Het is belangrijk om de huisregels en algemene voorwaarden goed door te lezen voordat je een afspraak maakt. Enkele huisregels zijn onder andere respect voor elkaar, geen roken en drugsgebruik in de salon, en het op tijd afmelden of op de hoogte houden bij eventuele problemen met je nagels of wimpers. Bij de openingstijden en contactgegevens vind je het adres van de salon en het telefoonnummer en e-mailadres om contact op te nemen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Roos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Roos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Roos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Roos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Schoonheidssalon Roos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Roos

Bezoekers bekeken ook