Slagerij Roy Kemna

Slagerij Roy Kemna is een Slagerij gelegen aan Grotestraat 83 in Goor.

Meer informatie over Slagerij Roy Kemna in Goor

Slagerij Kemna in Goor en Borne biedt verschillende aanbiedingen en producten aan. Op woensdag is het gehaktdag en krijg je 25% korting op alle gehaktsoorten. Op vrijdag kun je gebraadde spareribs afhalen voor €5,00 per 500 gram. Daarnaast bieden ze ook winterkost aan, zoals stamppotten, soepen en baklever. In hun worstmakerij maken ze zelf onder andere rookworst, baklever en bloedworst. Ze streven naar kwaliteit en werken met eerlijk en exclusief vlees uit Twente. Ze geven graag goed en eerlijk advies. Je kunt ook producten bestellen in hun webshop en ongekoelde producten worden nu ook via DHL verstuurd. Verder hebben ze ook een brunch box verkrijgbaar in de webshop. De openingstijden van de slagerij zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur en op zondag zijn ze gesloten. Je kunt ook contact opnemen met de slagerij via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Slagerij Roy Kemna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Roy Kemna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Roy Kemna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Roy Kemna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Slagerij Roy Kemna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Roy Kemna

Bezoekers bekeken ook