Smooth Secrets Salon

Smooth Secrets Salon is een Ontharingsservice gelegen aan Meerkolstraat 14 in Goor.

Meer informatie over Smooth Secrets Salon in Goor

Bij Smooth Secrets Salon kun je terecht voor verschillende behandelingen om jezelf mooi en verzorgd te houden. Een populaire behandeling is de Vajacial, waarmee je ervoor zorgt dat je intieme zone er mooi en verzorgd uitziet. Daarnaast bieden ze ook spray tan aan, al is deze behandeling nog niet beschikbaar. Een andere veelgevraagde behandeling is waxen, waarbij zowel vrouwen als mannen welkom zijn. Mannen kunnen echter alleen intieme waxbehandelingen krijgen als ze doorverwezen worden door bestaande klanten. Bij Smooth Secrets kun je een offerte aanvragen als je drie waxbehandelingen of meer samen boven de €50 boekt. De salon is geopend op maandag tot en met vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur en op woensdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het adres van de salon is Meerkolstraat 14, 7471 GZ Goor, Nederland. Je kunt contact opnemen via e-mail (ana@smoothsecrets.nl) of telefoon (+31 6 85173003).

Wil je weten wat Smooth Secrets Salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smooth Secrets Salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smooth Secrets Salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smooth Secrets Salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Smooth Secrets Salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smooth Secrets Salon

Bezoekers bekeken ook