Sporthal Goor

Sporthal Goor is een Sportcomplex gelegen aan de 7471 sj, De Mossendam 2 in Goor.

Meer informatie over Sporthal Goor in Goor

Sporthal de Mossendam, sportzaal 't Gijmink en sportzaal de Kievit zijn sportlocaties in Goor die worden beheerd door Stichting Stevig. Sporthal de Mossendam is in 2013 gerenoveerd en wordt gebruikt voor verschillende sporten, trainingen en wedstrijden van verenigingen en scholen. Er zijn ook twee squashbanen en de hal kan worden gehuurd voor evenementen. Er zijn wekelijks honderden sporters en toeschouwers aanwezig. De openingstijden verschillen per activiteit en er is voldoende parkeergelegenheid. Er is ook een sport passe-partout voor basisschoolleerlingen om verschillende zaalsporten uit te proberen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Stichting Stevig via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sporthal Goor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal Goor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal Goor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Goor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Sporthal Goor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal Goor

Bezoekers bekeken ook