Susan Stegehuis

Susan Stegehuis is een Fysiotherapeut gelegen aan Wanyng 11 in Goor.

Meer informatie over Susan Stegehuis in Goor

Op 29 september 2019 heeft de schrijver een bijscholing gevolgd over de dissectie van de cervico-thoracale overgang. Het was een interessante ervaring. In mei 2017 heeft de schrijver ook een dissectie van een paard bijgewoond als nascholing. De schrijver benadrukt dat fysiotherapeuten specialisten zijn op het gebied van het bewegingsapparaat en dat het doel van fysiotherapie is om de gewrichten en spieren beter te laten functioneren. Susan Stegehuis, de schrijver, heeft veel ervaring in de paardenwereld en heeft verschillende paarden getraind en begeleid tot op Z-niveau in dressuur, springen en eventing. Ze is ook een officieel erkend jurylid op wedstrijden. De contactgegevens van Susan Stegehuis worden ook vermeld.

Wil je weten wat Susan Stegehuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Susan Stegehuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Susan Stegehuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Susan Stegehuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Susan Stegehuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Susan Stegehuis

Bezoekers bekeken ook