t Piepwillem

t Piepwillem is een Stadion gelegen aan Gruttostraat 46a in Goor.

Meer informatie over t Piepwillem in Goor

De voetbalvereniging Twenthe is opgericht in 1927 en heeft een rijke historie. Ze zijn op zoek naar sponsors om de vereniging te ondersteunen en bieden zichtbaarheid op en naast het veld. Er worden verschillende evenementen georganiseerd, zoals een smokkeltocht, bedrijfsbezoeken en een darttoernooi. Daarnaast is er nieuws over de wedstrijden van het tweede elftal, waarbij ze in de slotminuut hebben gewonnen van Rood Zwart. Het eerste elftal heeft een wedstrijd tegen Phenix die is afgelast vanwege de slechte kwaliteit van de velden. Er wordt ook vermeld dat er contact kan worden opgenomen met de vereniging op het sportpark 't Piepwill'm in Goor.

Wil je weten wat t Piepwillem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Piepwillem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Piepwillem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Piepwillem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar t Piepwillem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Piepwillem

Bezoekers bekeken ook