Thuisin Leferink

Thuisin Leferink is een Woonwinkel gelegen aan Schoolstraat 4 in Goor.

Meer informatie over Thuisin Leferink in Goor

Thuisin Leferink is een woonwinkel in Goor met een breed assortiment aan vloeren, raamdecoratie, wandbekleding, horren, buitenzonwering, kasten op maat en interieuradvies. In de winkel kun je verschillende vloeren bekijken en kiezen uit diverse dessins en kleuren. Ze leggen de vloer ook voor je. Voor raamdecoratie en gordijnen hebben ze verschillende opties en laten ze verschillende stoffen en kleuren zien. Ze kunnen je ook alles vertellen over de bediening van de raamdecoratie en gordijnen. De ruime collectie verf en behang bestaat uit de laatste trends en goede merken. Ze verkopen ook decoratieve houten wandpanelen en wandbekleding met natuurlijke materialen of leer. Voor horren en buitenzonwering hebben ze een ruime keuze aan raamhorren, deurhorren, rolluiken, markiezen, screens en knikarmschermen. Ze bieden ook kasten op maat aan voor elke opbergvraag en tekenen de kast altijd eerst voor je uit. Ze kunnen je ook helpen met interieuradvies om van je huis een echt droomhuis te maken. Thuisin Leferink heeft ook al een succesvol project gedaan voor kledingzaak Qinn en heeft positieve beoordelingen ontvangen van klanten. Je kunt contact opnemen via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Thuisin Leferink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuisin Leferink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuisin Leferink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuisin Leferink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Thuisin Leferink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuisin Leferink

Bezoekers bekeken ook