Van der Veer Marketing Services

Van der Veer Marketing Services is een Telemarketingservice gelegen aan Aalscholverstraat 4 in Goor.

Meer informatie over Van der Veer Marketing Services in Goor

VanderVeer Marketing Services is een full-service specialist in telemarketing en leadgeneratie. Sinds 2002 werken ze samen met bedrijven die hun groeidoelstellingen willen baseren op concrete marktinformatie in plaats van onzekere prognoses. Ze bieden een full-service concept dat bestaat uit databaseverrijking, telemarketing en leadgeneratie. Met hun opdrachtgevers bouwen ze langdurige relaties op, waarbij ze markten en doelgroepen in kaart brengen en blijven volgen totdat er kwalitatief goede verkoopafspraken kunnen worden gemaakt. Op deze manier maken ze markten en doelgroepen 'transparant' en voorzien ze hun opdrachtgevers dagelijks van goede leads. Daarnaast kunnen ze ook bijdragen aan reële langetermijn verkoopprognoses. VanderVeer Marketing Services heeft in de afgelopen 20 jaar samengewerkt met verschillende opdrachtgevers en biedt een privacyverklaring aan.

Wil je weten wat Van der Veer Marketing Services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Veer Marketing Services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Veer Marketing Services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Veer Marketing Services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Van der Veer Marketing Services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Veer Marketing Services

Bezoekers bekeken ook