Vishandel Verdriet

Vishandel Verdriet is een Restaurant gelegen aan 5a, De Hofte 5 in Goor.

Meer informatie over Vishandel Verdriet in Goor

Bij Vishandel Gebr. Verdriet, gevestigd in het centrum van Goor aan De Höfte, kun je terecht voor de lekkerste vis. Ze hebben een verkoopwagen op het schoolfeestplein waar ze diverse soorten vis verkopen. Als je het uitgebreide overzicht wilt bekijken, kun je contact met hen opnemen of gewoon eens langskomen. De openingstijden zijn als volgt: op maandag en dinsdag zijn ze gesloten, op woensdag zijn ze open van 11.00 tot 14.00 en van 16.00 tot 18.00, op donderdag zijn ze open van 11.00 tot 14.00 en van 16.00 tot 18.00, op vrijdag zijn ze open van 10.00 tot 13.30 en van 15.00 tot 18.00, en op zaterdag zijn ze open van 11.00 tot 17.00. Je kunt telefonisch bestellingen plaatsen, maar alleen tijdens de openingstijden. Voor meer informatie kun je hun website bekijken.

Wil je weten wat Vishandel Verdriet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vishandel Verdriet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vishandel Verdriet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vishandel Verdriet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Vishandel Verdriet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vishandel Verdriet

Bezoekers bekeken ook