Wedam

Wedam is een Fabrikant gelegen aan Wheeweg 31b in Goor.

Meer informatie over Wedam in Goor

Zuigerverenfabriek Wedam v.o.f. is gespecialiseerd in de productie van zuigerveren en andere metallische afdichtingen. Ze hechten veel waarde aan de kwaliteit van hun producten en hebben een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de normen. Ze kunnen kleine aantallen zuigerveren binnen 24 uur, 3 dagen of 3 weken leveren, afhankelijk van de wensen van de klant. Ze kunnen ook grotere aantallen leveren en zelfs speciale zuigerveren volgens tekening of model maken. Daarnaast bieden ze advies en oplossingen voor specifieke toepassingen van zuigerveren. Ze bieden ook revisie van zuigers aan. Sinds 1986 zijn ze actief als zuigerveren specialist. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Wedam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wedam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wedam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wedam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Wedam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wedam

Bezoekers bekeken ook