Wolters Haarmode

Wolters Haarmode is een Kapper gelegen aan Grotestraat 151 in Goor.

Meer informatie over Wolters Haarmode in Goor

Bij Wolters Haarmode in Goor kunt u terecht voor een goed verzorgde coupe. Het team van gediplomeerde kapsters werkt met passie en plezier om ervoor te zorgen dat u tevreden de deur uitloopt. De salon is modern en gezellig en biedt zowel dames- als herenkapsels aan. Het team, bestaande uit Kimberley en Iris, staat klaar om u te verwelkomen. Voor prijzen en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de telefoon of de website. De salon is gelegen aan de Grotestraat 151 in Goor, waar u gratis kunt parkeren. Daarnaast heeft de salon een webshop waar u producten kunt bestellen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met maandag en zondag gesloten.

Wil je weten wat Wolters Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolters Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolters Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolters Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar Wolters Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolters Haarmode

Bezoekers bekeken ook