ZiT Meubelstoffering

ZiT Meubelstoffering is een Stofferingszaak gelegen aan Grotestraat 147 in Goor.

Meer informatie over ZiT Meubelstoffering in Goor

ZiT Meubelstoffering is een kwalitatieve meubelstoffeerderij die uw interieur een nieuw leven geeft. Ze bieden meubelstoffering, maatwerk en autostoffering aan, en hebben een collectie van meer dan 1000 soorten stoffen. Naast het stofferen van meubels, bieden ze ook deskundig advies om uw dromen te realiseren en kunt u stofstalen meenemen naar huis om nog eens goed te bekijken. Als u niet in staat bent om naar de winkel te komen, komen zij graag bij u langs als u een afspraak maakt. ZiT staat voor maatwerk, kwaliteit en een ambacht met een duurzaam gedachtegoed. Ze zorgen ervoor dat uw favoriete meubel weer een tweede leven krijgt met de kwaliteit van een nieuwe meubel. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ZiT Meubelstoffering om uw mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat ZiT Meubelstoffering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZiT Meubelstoffering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZiT Meubelstoffering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZiT Meubelstoffering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Goor. Opzoek naar ZiT Meubelstoffering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZiT Meubelstoffering

Bezoekers bekeken ook